Verjaardagsfeest Amaury

Verjaardagsfeest Lutgarde

Verrassing! Lutgarde werd 60 jaar en tot op de feestdag zelf wist ze niet wat er stond te gebeuren. Vrienden en familie vierden met haar mee en aten heel tevree van ons aanbod. Gekozen formule: hoofdgerecht: vol-au-vent met bladerdeegmaantje, drumsticks, gemengde sla, kruidige aardappelsla en tomatensalsa.

Meer foto's

Babyborrel Cyriel

Kenny en Stephanie werden de trotse ouders van baby Cyriel. Dat vierden ze samen met de familie en vrienden op 28 mei 2023. En wij waren ook van de partij. Gekozen formule: aperohapjes en hoofdgerecht: taco's, kippennuggets, gelakte vleugeltjes en sticky sticks - vol-au-vent met boucheeke, zoetgelakte ribbetjes, drumstick met aardappelen, couscous, tomatensalsa en seizoenssalade.

Meer foto's

Communiefeest Lennox

Lennox deed zijn eerste communie en natuurlijk was het feest! Op 6 mei 2023 leverden we aan huis in Tessenderlo. Gekozen formule: hoofdgerecht: ribbetjes en halve kip met couscoussalade, seizoenssalade, pastasalade, Oosterse rijstsalade en gebakken aardappelen.

Meer foto's

Try out!

Belangrijke dag op 26 november 2022! Proefdraaidag! We staan opgesteld bij Bloemen Schurmans en Tuinwerken Schurmans in Dormaal, net achter de hoek voor ons en dankbaar voor de samenwerking. Voor de eerste keer steken we de spitten aan en bakken we onze La Belle Flamande kippen goudbruin. De eerste proevers zijn naaste familie, vrienden en burgemeester en schepenen. Vele gelukswensen en zelfs ook cadeautjes. We hebben niet iedereen op foto kunnen zetten maar dank aan iedereen die er deze dag bij was!

Meer foto's

Uitproberen maar!

Onze zelfgemaakte appelmoes uitproberen met de appeltjes van bio boer Bart. Dat was meteen een voltreffer. Arbeidsintensief dat wel, de armspieren zijn al wat bij gekweekt haha, maar wat is er nu lekkerder dan deze moes gemaakt van het lekkers van de natuur? En gaan we voor de maïskip of voor de kwaliteitskip van La Belle Flamande? We proefden en waren overtuigd. Met luid gekakel kunnen wij wel zeggen: 'met La Belle Flamande eet je het lekkerste en veiligste kippetje'.

Meer foto's

Erop uit voor het zoeken naar de beste partners

Onze producten die wij bij Dimi's kipmobiel gebruiken om jou te laten genieten van de lekkerste kip aan ' t spit en side dishes zijn zorgvuldig door ons uitgezocht. Vers, bio, lokaal, Belgisch, duurzaam, met respect voor mens en dier en de natuur. Daar zijn we naar op zoek gegaan. - Lekkere en verse bio groenten recht van het veld van de lokale bio boer Robby van CSA Hoeve het blokhuis. - Bio appelen van bij De Belgaard recht van de boom, klaar om zelfgemaakte appelmoes te worden. - Kwaliteitskip van bij ons! Belgische kippen die GGO-vrije (d.w.z. niet genetisch gemanipuleerde) en 100 procent plantaardige voeding krijgen. Geen antibiotica, hormonen en groeiversnellers dus. Wel een gevarieerd, gezond dieet. En volledige buitenloop. - Een ambachtelijke productie van kipproducten met respect voor de hoogste hygiënische normen en nauwkeurige controle. - De lekkerste smaakmakers van over de hele wereld, samengesteld door een duurzaam bedrijf. - Honingproducten van Imkerij Keiberg. - Een verdraaid handig kassasysteem van Hendrickx NV kassa-systemen.

Meer foto's
Verjaardagsfeest Amaury

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x