FAQ feestjes

Wat schaft de pot?

Dimi's kipmobiel staat te trappelen om jouw evenement, feestje of gelegenheid op smaak te brengen.

(H)eerlijke gerechten op jouw feest! Van kip met saladebar, appelmoes en aardappeltjes tot streetfoodgerechtjes en dessert. Steeds ambachtelijke, verse én Belgische producten. Voor welke formule kies jij?


Wat kost dat?

- Hoe zit het met de 'verborgen' kosten? -

Veel van onze concullega's rekenen bovenop de voedselprijzen allerhande extra kosten aan zoals opstartkosten. Wij willen transparant zijn daarin en leggen even uit wat wij aanrekenen.

Hoewel ik een rekenknobbel heb en goed aan het rekenen kan slaan, hou ik het simpel. Bij ons betaal je geen opstartkost, wel de prijs per persoon, verbruik energie inbegrepen, onze werkuren, een werkingskost en de verplaatsingsonkosten. We verzorgen jouw feest vanaf 20 personen en tot een maximum van 50 à 70 personen (afhankelijk van de keuze hoofdgerecht). Om aan onze kosten uit te geraken komen we met de kraam vanaf bestelling van 60 halve kippen tenzij anders overeengekomen. Minder halve kippen of geen halve kippen op jouw feest? Dan komen we zonder de kraam en leveren we alles aan met of zonder bediening tenzij anders overeengekomen. Aan jou de keuze. Vanaf 25 personen brengen we één of meerdere paar extra handen mee en natuurlijk wordt dit ook aangerekend. We blijven 2 uur, zodat jouw gasten zorgeloos kunnen eten en drinken. Uiteraard zijn we ongeveer 1 a 2u voor het eetmoment aanwezig om te bakken en alles klaar te maken voor de feestmaaltijd. Geen kleine lettertjes, gewoon simpel.


Kost tijd geld?

- Hoe lang blijven jullie ter plaatse? -

Time is money, maar niet tijdens jouw feest. Daarom blijft Dimi's kipmobiel altijd minstens 2u ter plaatse, zodat de gasten in alle rust kunnen genieten. Loopt het wat uit? Geen probleem, we blijven op jouw vraag met plezier een beetje langer en genieten gewoon samen met jou van het feest! Uiteraard komt er dan een supplement bij. Wil je er echt een dagvullend programma van maken? Geef ons dan op voorhand een seintje, zo kunnen we onze planning perfect afstemmen op jouw wensen!


Dorst!

- Moet ik zelf drank voorzien? -

Graag! We weten uit ervaring dat het fijn is als alle drank goed gekoeld is, dat niemand dorst lijdt dus laten we de drankvoorziening aan jou over omdat wij druk in de weer zijn met heel veel lekkers voor jullie.Speciallekes?

- Mag ik out of the box denken? -

Heb jij onze voorgestelde formules bekeken maar toch nog een geweldig idee? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar jouw voorstel en bezorgen je zo snel mogelijk een voor jou en voor ons op maat gemaakt voorstel.

Kipmobiel op jouw straat- of wijkfeest? Event in jouw gemeente aan het organiseren? Feestje op de camping? Teambuilding of zet jouw bedrijf de deuren open? Veggielovers op jouw feest of zijn er mensen allergisch of lactose- en glutenintolerant? Laat het ons weten en wij regelen alles wat kan. Let op, we kunnen nooit 100% contaminatie uitsluiten als er op jouw feest de gangbare maaltijden en aangepaste maaltijden zullen worden voorzien. We werken immers vanuit éénzelfde ruimte, namelijk onze foodtrailer.
Let op, gemeentelijke/stedelijke vergunningen worden door de organisator aangevraagd en ons tijdig vooraf bezorgd.


Music Maestro

- Regelt Dimi ook muziek? -

Geen feest zonder muziek. Maar als wij zingen, lopen jouw gasten ongetwijfeld meteen weg. Daarom, en ook (vooral) omwille van de erg strenge Sabam-regelgeving, hebben we liefst dat jij als gastheer of -vrouw zelf de eventuele muziek verzorgt. Zo zijn we meteen ook gerust wat betreft stijl en genre. Wil je de muziek toch graag uit handen geven? Wij brengen je in contact met een bevriende DJ, die regelt alles van A tot Z. En uiteraard tegen een eerlijke prijs, zonder commissie voor ons.Wat moet ik zelf doen?

- Voor welke zaken moet ik zelf zorgen? -

Zoals we al zeiden: jij moet eigenlijk niks. Maar ga er voorlopig even van uit dat we voor onderstaande zaken op jou rekenen. Lukt dit niet? Geen probleem. Geef ons een seintje en we zorgen voor een oplossing.

- Elektriciteit (3 aparte circuits van elk 230V en 16A, drie gewone stopcontacten dus, elk op een apart circuit)
- Gebruik van oven en microgolfoven
- Plaats in de koelkast
- Vuilniszakken of -bakken
- Een plan B voor als het regent (regen hoeft geen dealbreaker te zijn: zorg voor een tent of organiseer je feest nabij een oude hooischuur, onder je carport,...)
- Verlichting (we hebben lampjes in en aan onze foodtruck, maar echt veel licht rondom geven die niet)
- Tafels en stoelen, zeker als je ook oudere mensen uitnodigt
- Een toiletfaciliteit
- Een kraantje voor stromend water.


Place to be

- Hoeveel plaats moet ik voorzien? -

We rijden met een food trailer, geen vrachtwagen. Dus alles blijft nog wel compact. Reuzeveel plaats hoef je dus niet te voorzien. Wat wel belangrijk is, is dat we de locatie zonder (al té) zotte toeren kunnen bereiken. Lees: de ondergrond moet hard en goed berijdbaar en effen zijn. Want onze trailer, gevuld met veel heerlijks, weegt wel wat.

Long story short: zoek een plek en stuur ons foto's op voorhand door zodat we samen kunnen zien of we de trailer daar kunnen plaatsen.Iedereen is anders

- Wat met allergieën? -

Bij Dimi's kipmobiel zijn we allergisch aan flauwe smaken. Heb jij daarentegen een échte allergie, of ben je bezorgd over één van je gasten, laat dit dan zeker weten bij je reservatie. In dat geval voorzien we een alternatief menu voor de allergielijders.

Geef bij contactname en reservatie alle nodige info zodat we rekening kunnen houden met de allergieën en/of intoleranties. Laat het ons weten en wij regelen alles wat kan. Let op, we kunnen nooit 100% contaminatie uitsluiten als er op jouw feest de gangbare maaltijden en aangepaste maaltijden zullen worden voorzien. We werken immers vanuit éénzelfde ruimte, namelijk onze foodtrailer.


De rekening

- Hoe en wanneer betalen? -

Om jouw feest zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, werken we liefst op een gestandaardiseerde manier.

We bezorgen je vooraf steeds een mail met voorstel en prijzen. Zo vermijden we verrassingen achteraf.

We houden ervan te werken met een voorschot van 35%, zo kan Dimi's kipmobiel alvast de allerbeste ingrediënten gaan scoren voor jouw event.

Het resterende saldo betaal je 7 dagen voor feestdatum (tijdig via overschrijving) en bij het doorgeven dus van het definitieve aantal aanwezigen.

Voor bedrijven kunnen we formules op maat uitwerken, zodat je vooral geen kopzorgen krijgt met je collega's van de boekhouding.

Privacy please

- Wat is het privacybeleid van Dimi's kipmobiel? -

Om ervoor te zorgen dat onze website er niet uitziet als moest die uit de jaren stillekes komen, gebruiken we (net zoals zowat het hele internet) cookies. Cookies zijn kleine brokjes data die informatie bevatten over jouw surfgedrag. Op zich niks spectaculairs, ze zorgen er gewoon voor dat de motor van onze website gesmeerd blijft. Maar we vinden privacy belangrijk. Daarom werken we als volgt met ons privacybeleid: eigenlijk is het heel simpel. Net zoals voor lekker eten, geldt voor privacy: niet verspillen. We gebruiken enkel de gegevens die we écht nodig hebben.


Andere vraag?

- Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? -
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x